MENU

3-gangen @ 39 (VG + HFD + KAAS of ZOET)

4-gangen @ 49 (2X VG + HFD + KAAS of ZOET)

4-gangen @ 54 (VG + TSS + HFD + KAAS of ZOET)

5-gangen @ 61 (2x VG + TSS + HFD + KAAS OF ZOET)

3-gangen vegetarisch @ 36 (VG + HFD + KAAS of DESSERT)

lunchmenu 2-gangen op maandag / donderdag & vrijdag @ 25€

Elke 2 maanden verandert onze kaart.

MENU CACHET (enkel per gezelschap)

olijven, boter, hapje, 100% speltbrood

VG/ zalm mi-cuit – bloemkool – hass avocado – groene kruiden

of

VG/ pluma iberico – boschampignons – toast – manchego

__

TSS/ skrei – grijze garnalen – luchtige hollandaise

__

HFD/ snoekbaars – broccoli – mosselen – couscous – ras el hanout

of

HFD/ ganzenborst – foie gras – schorseneer – pruimen – tamarinde

__

KAASassortiment & huisgemaakte compote

__

ZOET/ peer – dulce de leche – chocolade

Bij elk gerecht uit onze menu serveren we een zorgvuldig geselecteerde wijn.  We bezoeken alle wijnhuizen en degusteren uiteraard maar het belangrijkste is het gesprek met de wijnboer. En dit verhaal achter de wijn vertellen we je graag bij je bezoek.

vanaf zes personen vragen wij u een keuze te maken uit ons menu