MENU

3-gangen @ 39 (VG + HFD + KAAS of ZOET)

4-gangen @ 49 (2X VG + HFD + KAAS of ZOET)

4-gangen @ 54 (VG + TSS + HFD + KAAS of ZOET)

5-gangen @ 61 (2x VG + TSS + HFD + KAAS OF ZOET)

3-gangen vegetarisch @ 37 (VG + HFD + KAAS of DESSERT)

lunchmenu 2-gangen op maandag / donderdag & vrijdag @ 25€

Elke 2 maanden verandert onze kaart.

MENU CACHET (enkel per gezelschap)

olijven, boter, hapje, 100% speltbrood

VG/ tonijn – carpaccio – rabarber – geitenkaas – rucola

of

VG/ jamon iberico – kervelwortel – gruyere – zwarte olijven

__

TSS/ gamba – schaaldieren jus – groene asperges – edamame – salsa verde

__

HFD/ kalfsentrecote – gnudi – aubergine – tomatensalsa – mosterd

of

HFD/ rode poon – chorizo – linzen – wortel – aardappelschuim

__

KAAS assortiment & huisgemaakte compote

__

ZOET/ kokos – rijst – mango – ananas – witte chocolade

Bij elk gerecht uit onze menu serveren we een zorgvuldig geselecteerde wijn.  We bezoeken alle wijnhuizen en degusteren uiteraard maar het belangrijkste is het gesprek met de wijnboer. En dit verhaal achter de wijn vertellen we je graag bij je bezoek.

vanaf zes personen vragen wij u een keuze te maken uit ons menu