MENU

3-gangen @ 40

4-gangen @  54

5-gangen @ 65

6-gangen @ 73

Onze kaart verandert naargelang de seizoenen en de
inspiratie van ladychef Greet.

MENU CACHET (enkel per gezelschap)

olijven, boter, hapje, 100% speltbrood

VG/ Pladijs – tempura gebakken – broccoli – mierikswortel

of

VG/ Tartaar Rund – knolselder – hoisin – parmezaan

__

TSS/ Sint-Jacobsvrucht – prei – parelwijn – kaviaar

__

HFD/Zeebaars – mosselen – spitskool – ras-ei-hanout

of

HFD/ Eendenborst – hokkaido pompoen – cantharel – sinaas

__

SAY CHEESE / assortiment & huisgemaakte compote

__

SEASONAL SWEET / Dulce de Lecce – mokka – chocolade

In plaats van een hoofdgerecht uit de menu, één uit onze “Cachet Classics”?
Noordzeevis – op de graat – sla – frieten – supplement van 7 euro
Filet Pur – witloof & linzen – bearnaise – frieten – supplement van 12 euro
Bij elk gerecht uit onze menu kunnen wij u een zorgvuldig geselecteerde wijn serveren.
We bezoeken de wijnhuizen en degusteren uiteraard maar het belangrijkste is het gesprek met de wijnboer, en dit verhaal achter de wijn vertellen wij u graag bij je bezoek.
Vanaf vijf personen vragen wij u een keuze te maken uit ons menu